Transport

WP Fittrans was de eerste Nederlandse transporteur met een specialisatie binnen de Fitness branche. Oprichter Wijnand Pelle heeft meer dan twee decennia ervaring op het gebied van (internationaal) transport van fitnessapparatuur. Van een enkel apparaat tot complete verhuizingen van een of meerdere vestigingen.

Het verhuizen van Fitness apparatuur is complex. De omvang en het gewicht van de apparatuur in combinatie met de vaak beperkte toegang maken verhuizingen een taak voor de specialist. WP Fittrans kent als geen ander de uitdagingen die hierbij komen kijken. Zij dragen niet alleen zorg voor een zorgvuldige verhuizing. Ook het (op een andere locatie) opnieuw installeren van de apparatuur behoort tot de mogelijkheden.

Omdat WP Fittrans naast transport ook een grote diversiteit aan service werkzaamheden biedt, is het bedrijf ook actief op het gebied van leveringen. Vele toonaangevende merken zoals Origene, Vibrogym en Power Plate vertrouwen al vele jaren op WP Fittrans voor de aflevering van apparatuur aan hun klanten door de gehele Benelux.