Over WP Fittrans

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben binnen de transport, logistiek en service is WP Fittrans in 2001 opgericht door Wijnand Pelle. Door deze unieke achtergrond en ervaring was hij de eerste Nederlandse transporteur met als specialisatie de fitness branche. Het laatste decennium heeft het bedrijf de ontwikkeling doorgemaakt van specialistisch transporteur tot een full service dienstverlener op het gebied van transport, service en revisie van fitnessapparatuur.

WP Fittrans is gespecialiseerd in transport, service en revisie van fitnessapparatuur waarbij zij zich zowel richten op de professionele markt als particulieren. Als enige in Nederland zijn zij gespecialiseerd in (reparatie van) vibratietraining apparatuur. Met name bekend van het merk Power Plate.

Mede als voormalig distributeur van Tomahawk Indoor Cycles heeft WP Fittrans een zeer uitgebreid netwerk binnen de fitness branche en is daarnaast (exclusief) service partner van meerdere vooraanstaande leveranciers. Hierdoor hebben zij kennis van zaken en is deze altijd up to date.

Het bedrijf kent zijn oorsprong in de regio Rotterdam. Hierdoor is WP Fittrans een no nonsense bedrijf gebleven waar het accent ligt op persoonlijk contact en directe communicatielijnen. Dit wordt gecombineerd met de bekende Rotterdamse werkmentaliteit.